Tietoturvan valvomopalvelujen (SOC) konsultointi

Kyber- ja tietoturvan valvonta ja reagointi vaatii panostuksia niin tekniikkaan kuin osaaviin tekijöihinkin. Ihannetilanne olisi rakentaa oma ympärivuorokautinen tietoturvavalvomo mutta useimmiten tämä ei ole järkevää vaadittavien taloudellisten panostusten sekä osaavien henkilöiden löytämisen, osaamisen ylläpitämisen ja ylipäätään osaajien talossa pitämisen vuoksi.

Useimmiten onkin järkevää hankkia tietoturvan valvomopalvelut (SOC) tähän erikoistuneelta palveluyritykseltä. Näitä palveluja on Suomessa saatavilla nyt reilulta kymmeneltä palveluntarjoajalta joiden palvelut ja osaaminen eroavat toisistaan. Palvelutuottajia löytyy niin pienistä erikoistuneista palveluntarjoajista kuin suurista monikansallisista toimijoista.

Autamme teitä määrittelemällä juuri teidän tarpeisiinne sopivan SOC-palvelun. Palvelu voidaan päätöksienne mukaan toteuttaa joko omana valvomonanne tai ulkoa ostettuna palveluna. Kilpailutamme ulkoiset palveluntarjoajat ja toimimme toteutuksissa luotettuna kumppaninanne neuvonantajana ja projektipäällikkönä.